Liity jäseneksi


Lämpimästi tervetuloa mukaan turvallisen aromaterapian ja eteeristen öljyjen maailmaan!

Kaikki aromaterapiasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Jäsenyys ei edellytä aromaterapiaan liittyvää koulutusta.

Yhdistyksen varsinainen jäsen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Varsinaisella jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa yksi ääni sekä läsnäolo- ja puheoikeus.

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 25 €.

Jäsenedut

  • Sähköinen jäsenlehti 4 x vuodessa (sisältää asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita ajankohtaisista aiheista ja tutkimuksista alaan liittyen)
  • Aromainfo-tietopankista saa ensimmäisenä vuonna tutustumistarjouksena 5 % alennuksen. Lähetä vuoden 2022 jäsenmaksun suorituksesta kopio office(at)aromainsel.com ennenkuin rekisteröidyt, niin saat alekoodin.

Yhdistyksen kannatusjäsen

Yhdistyksen kannatusjäseneksi hyväksytään yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannattajajäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa.  

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 100 €.

Jäsenedut

  • Samat edut kuin varsinaisella jäsenellä.
  • Oikeus tiedottaa aromaterapiaan liittyvistä tapahtumista ja palveluista yhdistyksen verkkosivulla ja sosiaalisessa mediassa. (kts Aromafoorumi ry:n tiedote kannatusjäsenille sivun vasemassa ylälaidassa)

Lue yhdistyksen säännöt täältä.

Katso yhdistyksen tietosuojaseloste sivun vasemmasta ylälaidasta.
Täytä jäsenhakemus