Tapahtumakalenteri - aromaterapia & eteeriset öljyt

Alta löydät Aromafoorumi ry:n sekä yhdistyksen kannatusjäsenten aromaterapiaan ja eteerisiin öljyihin liittyvät koulutukset sekä tapahtumat.

Järjestätkö esimerkiksi aromaterapiakursseja tai koulutuksia eteerisistä öljyistä? Haluaisitko saada tapahtumasi näkyviin yhdistyksen sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumakalenteriin? Mainostusmahdollisuus on turvallista aromaterapiaa Suomessa edistävillä tahoilla.

Liity kannatusjäseneksi!

Aromaterapia ja eteeriset öljyt tapahtumat ja kolutukset

Tulevat tapahtumat


Kannatusjäsenemme Mielirohto järjestää aromaterapian peruskursseja. 


Peruskurssilla opit rautaisen annoksen teoriatietoa aromaterapiasta, jotta voit hyödyntää sitä tehokkaasti ja turvallisesti. Mukaan voi tulla jokainen, kiinnosti sitten aromaterapia työn tai itsehoidon kannalta. 

Kurssilla ei tehdä hoitoja. 

Opettamassa aromaneuvoja & luontaisterapeutti Jenna Puumalainen 

Lue lisää

Menneet tapahtumat


Kannatusjäsenemme Aroma Studio Hattara järjestää 17.4. verkkokurssin Luonnollisesti hyvinvoiva nainen. Kurssin tarkoituksena on antaa hyvät työkalut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin aromaterapeuttisin keinoin. Kurssilla perehdytään aromaterapiaan, eteeristen öljyjen ja kasviöljyjen käyttöön hyvinvoinnin tukena. Saat tutustua siihen, mitä erinomaisia keinoja aromaterapia tarjoaa naisen hormonitoiminnan balansoimiseen, pms-ajanjaksoissa ja vaihdevuosissa. Kauneudenhoito luonnonmukaisen aromaterapian avulla, hyvä uni ja stressin lievitys kuuluu myös kurssin sisältöön. Kurssi järjestetään yhdessä toisen aromaterapeuttisia palveluita tarjoavan yrityksen, AromaLifen kanssa ja kouluttajina toimivat aromahoitaja Emmi Laakso, Aroma Studio Hattarasta sekä aromahoitaja Tuula Töyli AromaLifesta. Lue lisää: https://fb.me/e/7YebHwYnH

Aromafoorumi ry tarjoaa jäsenilleen joululahjaksi ilmaisen virtuaaliluennon "Terveenä ja vahvana talven yli - Eteeriset öljyt turvallisesti kotona koko perheen käytössä". 

Luennoimassa dipl.aromapraktikko Päivi Blöchl. 

Luento pidetään 1.12.2020.

Kannatusjäsenemme Mielirohto järjestää 4.-5.7.2020 aromaterapian peruskurssin Lempäälässä. 

Lue lisää

Peruskurssilla opit rautaisen annoksen teoriatietoa aromaterapiasta, jotta voit hyödyntää sitä tehokkaasti ja turvallisesti. Mukaan voi tulla jokainen, kiinnosti sitten aromaterapia työn tai itsehoidon kannalta. 

Peruskurssilla ei tehdä hoitoja. 

Opettamassa aromaneuvoja & luontaisterapeutti Jenna Puustinen 

Kannatusjäsenemme Frantsila järjestää 

aromaterapian peruskurssin Hämeenkyrössä 11.-12.7.2020

Lue lisää


Päivien aikana keräämme yrttejä tislausdemoa varten sekä teemme hoitoja. Tämän kurssin käyneillä on mahdollisuus osallistua myös elokuussa alkavan jatkokoulutuksen joko kaikkiin tai yksittäisiin osioihin. Näistä tulee infoa sivuillemme myöhemmin. 

Opettamassa 

aromaterapeutti Mervi Hardén

Kannatusjäsenemme Mielirohto järjestää yhteistyössä Aromapraxis Päivi Blöchlin kanssa 

syyskuussa 2020 useita erilaisia aromaterapiakursseja Lempäälässä.

Yhdistyksen jäsenet saavat kurssimaksusta 10€ alennuksen.

Lue lisää


Syyskuun jatkokursseilla pitkän linjan ammattilainen Päivi Blöchl valaisee Suomessa vielä aivan liian vähän tunnettuja aiheita, kuten turvallista vauvanhoitoa sekä hydrolaattien ja kasviöljyjen maailmaa. Ohjelmassa myös Energeettisen aromahieronnan kurssi - vasta toista kertaa Suomessa!


Kannatusjäsenemme Mielirohto järjestää 

Aromaterapian peruskurssin Porissa 8.-9.3.2020