Hallitus


Puheenjohtaja

Jenna Puumalainen, Lempäälä

Olen lähihoitaja, luontaisterapeutti sekä aromaterapiakouluttaja. Opetan aromaterapiaa sekä omassa työtilassani Rohtolassa Tampereella, että ympäri Suomen, pitäen erilaisia workshopeja sekä kaksipäiväisiä peruskursseja. Koulutan myös aromaneuvojia. Turvallisen, tutkitun ja luotettavan aromaterapiatietouden edistäminen on kutsumukseni ja kouluttaudun aiheesta jatkuvasti lisää.

Lempiöljy: Metsäkuusi (Picea abies)


Varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja

Pirjo Lehtomäki, Hollola

Olen aromaneuvoja ja asiakasturvallisuuden asiantuntija. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, kätilö ja terveystieteiden maisteri. Olen vuodesta 2015 lähtien osallistunut useisiin aromaterapia koulutuksiin ja seminaareihin. Tietojani aiheesta päivitän osallistumalla asiantuntijoiden koulutuksiin. Haluan osaltani tukea turvallisen ja tutkittuun tietoon perustuvan aromaterapian totetumista Suomessa. 

Lempiöljy: Neroli (Citrus aurantium flos)


Hallituksen jäsen, sihteeri

Henna Tuppurainen, Tampere

Olen aromaneuvoja, kolmen lapsen äiti  Tampereelta ja meiltä löytyy myös 4 kissaa.

Eteeriset öljyt, hydrolaatit ja kasviöljyt ovat meillä päivittäisessä käytössä,ihonhoidosta kodin siivoukseen, sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvoinnin tukena. Eteeristen öljyjen tutkittu ja turvallinen käyttö on asia, jota haluan edistää ja opastaa.


Hallituksen jäsen, somevastaava, kotisivuvastaava

Anna Tarvainen-Illi, Kangasniemi


Hallituksen jäsen

Karelia Kivelä, Ulvila


Hallituksen varajäsen, lehtivastaava

Neea Ahonpää, Tampere


Hallituksen varajäsen

Soile Holmstedt-Tiihonen, Hyvinkää