Hallitus


Puheenjohtaja

Jenna Puumalainen, Lempäälä

Olen moderniin aromaterapiaan erikoistunut luontaisterapeutti, pohjakoulutukseltani lähihoitaja. Minulla on Tampereella aromaterapiaan erikoistunut liike ja pidän koulutuksia myös verkossa sekä ympäri Suomen. Opiskelen jatkuvasti lisää tottakai itsekin, pääasiassa ulkomaisissa koulutuksissa. Aromaterapia on intohimoni ja haluan oppia siitä uutta loppuelämäni ajan. 

Lempiöljy: Metsäkuusi (Picea abies)

Varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja

Pirjo Lehtomäki, Hollola

Aromaterapia eri tavoin on ollut osa elämääni vuodesta 2015. Olen aromaneuvoja ja terveydenhuollon ammattilainen sekä asiakas- ja potilasturvallisuuden asiantuntija. Vuosien aikana olen osallistunut useisiin aromaterapia koulutuksiin ja seminaareihin. Haluan tukea turvallisen ja tutkittuun tietoon perustuvan aromaterapian toteutumista Suomessa.

Lempiöljy: Neroli (Citrus aurantium flos)

Hallituksen jäsen, sihteeri

Henna Tuppurainen, Tampere

Olen aromaneuvoja, kolmen lapsen äiti Tampereelta ja meiltä löytyy myös 4 kissaa.

Eteeriset öljyt, hydrolaatit ja kasviöljyt ovat meillä päivittäisessä käytössä, ihonhoidosta kodin siivoukseen sekä fyysisen, että psyykkisen hyvinvoinnin tukena. Eteeristen öljyjen tutkittu ja turvallinen käyttö on asia, jota haluan edistää ja opastaa. 

Lempiöljy: Neroli

Hallituksen jäsen, sosiaalinen media ja kotisivut

Anna Tarvainen-Illi, Kangasniemi

Olen viestinnän tehtävissä työskentelevä aromaneuvojaopiskelija. Ystäväni ovat joskus kutsuneet minua lempeästi haistelijaksi, havainnoin siis ympäröivää maailmaa tuoksujen kautta. Olen tutustunut alaan erilaisten kurssien, kirjallisuuden ja yrityksen ja erehtyksen kautta.

Lähdin mukaan Aromafoorumin toimintaan, koska haluan oppia alasta lisää. Haluan olla myös levittämässä luotettavaa ja tutkittua tietoa aromaterapiasta, ja vaikuttamassa siihen, että jokainen voisi edistää hyvinvointiaan turvallisesti sen avulla. Toivon, että aromaterapia olisi tulevaisuudessa vakavasti otettava vaihtoehto virallisille hoitomuodoille. 

Lempiöljy: Laventeli (Lavandula angustifolia)

Hallituksen varajäsen, jäsenlehti

Neea Ahonpää, Tampere

Olen päätoiminen luonto- ja ympäristöalan opiskelija, jonka sydän sykkii erityisesti luontaisen hyvinvoinnin tuottamiselle kasvien avulla. Opiskelu on yksi suurista intohimoistani ja sen myötä olenkin kiinnostunut syventämään osaamistani myös aromaterapian parissa. Vaikka polkuni eteeristen öljyjen kiehtovassa maailmassa onkin vasta aluillaan, niin haluan oppimisen ohella kantaa korteni kekoon vastuullisemman aromaterapiatietouden puolesta. 

Lempiöljy: Makea appelsiini (Citrus sinensis)

Hallituksen jäsen

Karelia Kivelä, Ulvila

Olen Karelia, maanviljelijän rouva ja yrttiviljelijä Ulvilasta . Olen opiskellut yrttihoitajaksi ja yrttineuvojaksi. Hoitolassani Keltainen kaunokkini teen hoitoja apunani gua shat,itseviljellyt kehäkukat ja
opitut eteerisen öljyjen moninaiset hyvää tekevät voimat.

Lempiöljy: Jasmin Sambac

Hallituksen varajäsen

Soile Holmstedt-Tiihonen, Hyvinkää

Eteeristen öljyjen käyttö on tuonut iloa elämääni yli 20 vuotta ja tällä hetkellä olen opiskelemassa aromaterapeutiksi. Teen jo tälläkin hetkellä aromahierontaa ja -neuvontaa opiskelun ohessa. Haluan lisätä eteeristen öljyjen tietoutta ja edistää turvallisen aromaterapian käyttöä ja opastusta kaikkialla.

Lempiöljy: Neroli (Citrus aurantium flos)