Jenna Puustinen, Lempäälä

Olen lähihoitaja, luontaishoitaja sekä aromaneuvoja, ja opiskelen parhaillaan myös akupunktiohoitajaksi. Opetan aromaterapiaa sekä omassa työtilassani Rohtolassa Lempäälän Kuljussa, että ympäri Suomen, pitäen erilaisia workshopeja sekä kaksipäiväisiä peruskursseja. Turvallisen, tutkitun ja luotettavan aromaterapiatietouden edistäminen on kutsumukseni ja kouluttaudun aiheesta jatkuvasti lisää.

Lempiöljy: Makea appelsiini

kotisivut

Varapuheenjohtaja

Pirjo Lehtomäki, Hollola

Olen aromaneuvoja ja asiakasturvallisuuden asiantuntija. Minulla on myös terveydenhuoltoalan koulutus.

Lempiöljy: Kaikki sitrukset

Sihteeri

Henna Tuppurainen, Tampere

Hallituksen jäsen

Emmi Laakso, Turku

Hallituksen jäsen

Hanna Katajankerkkä, Helsinki

Olen koulutettu hieroja. Kasvilääkintä sekä eteeriset öljyt ovat olleet kotikäytössäni jo vuosia, mutta hiljattain olen alkanut opiskella aihetta syvemmin ja käytän nykyisin aromaterapiaa tukena myös hierojan työssäni. Koen tärkeänä olla mukana edistämässä vastuullista ja turvallista aromaterapian käyttöä Suomessa.

Lempiöljy: Rosmariini

kotisivut

Taloudenhoitaja & hallituksen varajäsen

Minna Holopainen, Tampere

Olen aromahoitaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja.

Lempiöljy: Neroli