Jenna Puumalainen, Lempäälä

Olen lähihoitaja, luontaisterapeutti sekä aromaterapiakouluttaja. Opetan aromaterapiaa sekä omassa työtilassani Rohtolassa Lempäälässä, että ympäri Suomen, pitäen erilaisia workshopeja sekä kaksipäiväisiä peruskursseja. Turvallisen, tutkitun ja luotettavan aromaterapiatietouden edistäminen on kutsumukseni ja kouluttaudun aiheesta jatkuvasti lisää.

Lempiöljy: Metsäkuusi (Picea abies)

Varapuheenjohtaja, jäsenlehtivastaava, taloudenhoitaja

Pirjo Lehtomäki, Hollola

Olen aromaneuvoja ja asiakasturvallisuuden asiantuntija. Minulla on myös terveydenhuoltoalan koulutus.

Lempiöljy: Kaikki sitrukset

Hallituksen jäsen, sihteeri

Henna Tuppurainen, Tampere

Olen aromaneuvoja, kolmen lapsen äiti  Tampereelta ja meiltä löytyy myös 4 kissaa.

Eteeriset öljyt, hydrolaatit ja kasviöljyt ovat meillä päivittäisessä käytössä,ihonhoidosta kodin siivoukseen, sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvoinnin tukena. Eteeristen öljyjen tutkittu ja turvallinen käyttö on asia, jota haluan edistää ja opastaa.

Hallituksen jäsen, kotisivuvastaava

Emmi Laakso, Turku

Olen aromaneuvoja ja -hoitaja, opiskelen diplomi-aromaterapeutiksi. Olen yrittäjä ja opiskellut avoimen yliopiston kautta psykologian kandi-opinnot, näitä yhdistellen tarjoan aromaterapiapalveluita Turussa, pienessä hoitolassani, Aroma Studio Hattarassa. Mm.psykoaromaterapia hoitomuotona kiinnostaa työssäni kovasti.

Lempiöljy: sitruunamelissa

Hallituksen jäsen, somevastaava

Hanna Katajankerkkä, Helsinki

Olen koulutettu hieroja. Kasvilääkintä sekä eteeriset öljyt ovat olleet kotikäytössäni jo vuosia, mutta hiljattain olen alkanut opiskella aihetta syvemmin ja käytän nykyisin aromaterapiaa tukena myös hierojan työssäni. Koen tärkeänä olla mukana edistämässä vastuullista ja turvallista aromaterapian käyttöä Suomessa.

Lempiöljy: Rosmariini (Rosmarinus officinalis)

Hallituksen varajäsen

Leena Jahnsson, Pori